Ηράκλειο: Ραγίζει καρδιές η χήρα του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο

Οργή συνεχίζει να επικρατεί για τον άδικο τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή του ο 51χρονος μοτοσικλετιστής στο Ηράκλειο της Κρήτης. “Να μην ξεχαστεί, να μην ‘θαφτεί’ η υπόθεση του Παναγιώτη μου” ζητά η σύζυγος του Παναγιώτη που σκοτώθηκε από την πτώση του θηριώδους πεύκου σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Η γυναίκα μίλησε στο Cretalive και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε το στήριγμα της μέσα σε μία στιγμή. “Ήμασταν μαζί από το 1992. Τον Μάιο είχαμε επέτειο 30 χρόνων και δεν το πιστεύαμε πώς πέρασαν τα χρόνια. Σαν νερό…”, λέει.

Μαζί απέκτησαν τρία υπέροχα αγόρια, τον Χρήστο που είναι 24 ετών, τον 20χρονο Δημήτρη που είναι φοιτητής και το μικρό τους γιο που είναι μόλις 14 ετών.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και λόγω της εορτής του Παναγιώτη, είχαν βγει για φαγητό όλοι μαζί, παιδιά, αδέλφια, ανίψια και φίλοι.

“Κάποια από τα δώρα που του είχαν φέρει ήθελαν αλλαγή λόγω μεγέθους. Γύρισε πρώτη φορά και μου είπε: “δεν πας να τα αλλάξεις εσύ;”. Δεν μου το είχε ζητήσει ποτέ ξανά διότι πάντα επέλεγες εκείνος τα ρούχα του με βάση το γούστο του. Του είπα καλύτερα να πήγαινε ο ίδιος επειδή εκείνος ήξερε καλύτερα τι ήθελε και τι δεν ήθελε. Και πού να ήξερα…”.

Το μοιραίο απόγευμα ο Παναγιώτης πήγε πράγματι να αλλάξει κάποια δώρα που του είχαν φέρει στη γιορτή του.

Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο της Σταυρούλας και ήταν η σύζυγος του αδελφού του Παναγιώτη, η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η αστυνομία είχε ενημερώσει πρώτα τον αδελφό του Παναγιώτη, ο οποίος “παρέλυσε” από το σοκ. Εκείνος ζήτησε από την σύζυγο του να τηλεφωνήσει στην Σταυρούλα και να της ανακοινώσει τα μαύρα μαντάτα. Είχε βγει μόλις από το νεκροτομείο.

“Δεν έχω καλά νέα” μου είπε. Το μυαλό μου πήγε στον πεθερό μου που δεν ήταν καλά. “Έπαθε κάτι ο πεθερός μας;” ρώτησα.

«Πάρε μία καρέκλα σε παρακαλώ… ο Παναγιώτης…». Η Σταυρούλα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν είχε καν ακούσει για  το τραγικό περιστατικό με την πτώση του πεύκου. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Το ίδιο και τα παιδιά τους. Το σοκ ήταν ισχυρό.

Όπως λέει με πίκρα, ο Παναγιώτης τα περισσότερα χρόνια δεν σήκωνε κεφάλι από τη δουλειά. Στη βιοπάλη από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με τρία παιδιά και δάνεια. Μόνο τον τελευταίο χρόνο είχε αρχίσει να χαλαρώνει λίγο και να είναι πιο ήρεμος. «Τώρα πια θα μπορούσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί ως ζευγάρι… Θα ήταν καλύτερη η ζωή μας».

«Αυτό που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, να μην ξεχαστεί η υπόθεση, να μην «θαφτεί» με κανένα τρόπο» διαμηνύει μέσω του Cretalive, έχοντας δίπλα της τα παιδιά της, τα αδέλφια της και φίλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ