Βόλος: Σήμερα η κηδεία της 18χρονης Γεωργίας – Θρίλερ με την αιτία θανάτου

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Γεωργία, η οποία έφυγε ξαφνικά από την ζωή, με τα αίτια να παραμένουν αδιευκρίνιστα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 13:00 στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού στον Βόλο.

Ύστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ , η 18χρονη που μεταφέρθηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο”, κατέληξε. Η πολυοργανική ανεπάρκεια, που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη. Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στον θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής που ήδη έχει παραγγελθεί.

Η 18χρονη από τον Αλμυρό μεταφέρθηκε πριν από τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με τα gegonota.news, οι γονείς δεν μπορούσαν  να πιστέψουν πώς ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και τελικά στον θάνατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ