Ηράκλειο: Ούτε στις ταινίες τέτοιο σκηνικό – Τι σκαρφίστηκε 27χρονη για να γλιτώσει την κατσάδα στη δουλειά

Σε ψευδή καταγγελία προχώρησε 27χρονη στο Ηράκλειο προκειμένου να γλιτώσει την κατσάδα στη δουλειά της καθώς είχε αργήσει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία ότι δήθεν την έκλεψε ταξιτζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν η 27χρονη έχοντας καθυστερήσει πολύ να πάει στη δουλειά της προφασίστηκε πως την έκλεψε οδηγός ταξί.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην καταγγελία της εκείνη την ημέρα πήγε στην πλατεία Κορνάρου και πήρε ένα ταξί με τον οδηγό – όπως ανέφερε – να της παίρνει την τσάντα και να την αφήνει στη μέση του δρόμου. Η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει πως στην τσάντα της υπήρχαν 200 ευρώ σε μετρητά.

Οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες ωστόσο από την πρώτη στιγμή υπήρχε κάτι στο ύφος της 27χρονης που δεν τους έπεισε.

Τελικά κατά την προανάκριση διαπίστωσαν πως η καταγγελία ήταν ψευδής, καθώς όλα όσα ανέφερε δεν επιβεβαιώνονταν από τα βίντεο που συγκέντρωσαν από κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων της περιοχής της πλατείας Κορνάρου.

Έτσι, έπειτα από πιέσεις, η 27χρονη ομολόγησε πως η καταγγελία που έκανε δεν ήταν αληθινή, λέγοντας πως προχώρησε σε αυτή για να γλιτώσει την… κατσάδα από τη δουλειά της αλλά και από πιθανά προβλήματα που θα είχε στο σπίτι της.

Πλέον, η 27χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για ψευδή καταγγελία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ