Ηράκλειο: Ουρολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο ο 46χρονος που συναντήθηκε με τον ανήλικο – Η παρέμβαση Πλεύρη

Ουρολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου είναι ο 46χρονος γιατρός, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου, στην Κρήτη.

Υπόθεση φρίκης στο Ηράκλειο: 66χρονος μουσικός βίαζε και εξέδιδε ανήλικο μέσω διαδικτύου

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 16χρονου, προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη συλληφθεί ένας 66χρονος μουσικός, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο μουσικός μαστροπός είχε κανονίσει για τον ανήλικο τρεις συναντήσεις με διαφορετικούς άνδρες, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Από την έρευνα των αστυνομικών, έχει ταυτοποιηθεί ένας εξ αυτών, ο 46χρονος γιατρός.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο γιατρός δεν ολοκλήρωσε την γενετήσια πράξη εις βάρος του ανήλικου και δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, υπήρξε παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο Υπουργός Υγείας έδωσε εντολή «μόλις ο εισαγγελέας και ανακριτής διαπιστώσουν επισήμως την εμπλοκή του γιατρού, να κινηθούν όλες οι διαδικασίες για τον γιατρό του ΕΣΥ και να τεθεί άμεσα σε αργία, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Οι άλλοι δύο άνδρες, οι οποίοι φέρεται να έχουν βιάσει τον 16χρονο, δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ