Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για bullying σε μαθήτρια Γυμνασίου – Την χτύπησαν και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Μία νέα υπόθεση σχολικού εκφοβισμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σε σχολείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μαθήτρια της Γ’ γυμνασίου σε σχολείο του Ευόσμου, δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριές της, οι οποίες βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό της και ανέβασαν το επίμαχο βίντεο στο TiTok.

Τον ξυλοδαρμό της ανήλικης έφεραν στο φως οι γονείς της, έπειτα από καταγγελία που έκαναν. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, τα κορίτσια έβγαλαν έξω από μία πιτσαρία την κόρη τους, την τράβηξαν από τα μαλλιά και την χτύπησαν στο κεφάλι.

Η μητέρα καταγγέλλει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα bullying. Έχει υποστεί επανειλημμένως επιθέσεις, κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ της έχουν αφήσει σκουπίδια στην τσάντα της. Η ίδια έχει καταγγείλει τα περιστατικά τόσο στη διεύθυνση του σχολείου όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και, όπως υποστηρίζει οι αρμόδιοι αδιαφορούν για το περιστατικό.

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια κοπέλα την χτύπησε στο κεφάλι και ανέβασε το βίντεο στο tik tok», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας, Αθανάσιος Χατζάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ