Νέα Υόρκη: Θρίλερ με τον θάνατο γνωστής σχεδιάστριας μόδας – Ποιος την δηλητηρίασε με κοκτέιλ τοξικών ουσιών

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατο ανερχόμενης σχεδιάστριας μόδας στη Νέα Υόρκη, οι ερευνητές αποφάνθηκαν ότι οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανακοινώθηκε ότι ο θάνατος της 35χρονης Κάθριν Μαρί Γκάλαχερ αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας για ανθρωποκτονία, όταν ο ιατροδικαστής έκρινε ότι πέθανε από οξεία δηλητηρίαση από τοξικές ουσίες, ανέφεραν οι New York Times.

Η Κάθριν Μαρί Γκάλαχερ φέρεται να δηλητηριάστηκε με ένα θανατηφόρο κοκτέιλ φεντανύλης, π-φθοροφεντανύλης και αιθανόλης, αποκάλυψε η αυτοψία της. Οι ερευνητές θεωρούν ότι το θύμα ναρκώθηκε εν αγνοία του από κάποιον που σκόπευε να τη ληστέψει.

Η σχεδιάστρια μόδας εντοπίστηκε νεκρή πέρσι τον Ιούλιο στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν τι έλειπε από το σπίτι της, ανέφερε το WNBC.

«Ο προσδιορισμός της ανθρωποκτονίας που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζαμε: η Κέιτι ήταν θύμα εγκλήματος» είπε η οικογένεια της Γκάλαχερ στο WNBC.

Ο θάνατος της Γκάλαχερ είναι ένας από τους πολλούς που διερευνώνται ως κλοπές με νάρκωση στη Νέα Υόρκη, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian. Υπήρξαν 26 παρόμοιες περιπτώσεις στην πόλη τον περασμένο χρόνο, αν και η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της υπόθεσής της σχεδιάστριας μόδας και άλλων.

Η Γκάλαχερ ήταν απόφοιτη της Σχολής Σχεδίου του Ρόουντ Άιλαντ και το 2010 λάνσαρε τη δική της συλλογή ενδυμάτων. Δημιουργίες της φόρεσαν οι τραγουδίστριες Lady Gaga, Rita Ora, η ηθοποιός – παρουσιάστρια, Laverne Cox και χορευτές του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης.

«Ήταν μοναδική, όμορφη, έξυπνη, ακούραστη και πάντα αγαπητή. Ήταν εργατική και ταλαντούχα, με τόσες πολλές ιδέες και σχέδια για μελλοντικά έργα» ανέφερε σε ανακοίνωσή η Σχολή Σχεδίου του Ρόουντ Άιλαντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ