Ημαθία: Εκκωφαντική έκρηξη αναστάτωσε τους κατοίκους χωριού – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του χωριού Σέλι στην Ημαθία εκκωφαντική έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 31 Ιουλίου. Μάλιστα, όπως φαίνεται σε βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook η λάμψη από την έκρηξη καταγράφηκε και από κάμερα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GrTimes ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινότητας Σελίου της Ημαθίας, Γεώργιος Φασαριώτος σχολίασε το συμβάν και υπογράμμισε: «Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος που νόμιζες ότι κάποιο μαχητικό αεροσκάφος έσπασε το φράγμα του ήχου ή ότι έπεσε αεροσκάφος. Το τηλέφωνό μου “πήρε φωτιά”, καθώς οι κάτοικοι άρχισαν να με καλούν και να ρωτούν τι ακριβώς συνέβη».

Δείτε το βίντεο

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο εκκωφαντικός θόρυβος προήλθε από έκρηξη και στη συνέχεια όπως φαίνεται και στο βίντεο ακολούθησε ένα πυκνό σύννεφο καπνού στην περιοχή του γηπέδου ποδοσφαίρου. «Όπως διαπιστώσαμε, επρόκειτο για μία παρέα νεαρών, η οποία τοποθέτησε κροτίδα μεγάλης ισχύος και στη συνέχεια την πυροδότησε, με αποτέλεσμα να σκάσει και να σηκωθεί σύννεφο καπνού», υποστήριξε ο κ. Φασαριώτος.

Ακόμη, ο ίδιος τόνισε πως όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη περιπολίες τόσο από την Πυροσβεστική, όσο και από τον Στρατό προς αποφυγή εκδήλωσης κάποιας πυρκαγιάς.

«Φυσικά ενημερώσαμε τις αρχές, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, θα μπορούσε να είχε προκληθεί πυρκαγιά και να τρέχαμε τώρα να σώσουμε το χωριό, που βρίσκεται μέσα στο δάσος», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος.

Όπως είπε η παρέα των νεαρών αμέσως μετά την έκρηξη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς Βέροια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ