Zhanna D’Art: Πέθανε η διάσημη vegan influencer

Σύμφωνα με τους φίλους και την οικογένειά της, η vegan influencer Zhanna Samsonova φέρεται να «πέθανε από ασιτία» αφού ακολουθούσε αποκλειστικά μια δίαιτα εξωτικών φρούτων στη Μαλαισία. Ήταν 39 ετών.

Η Ρωσίδα υπήκοος – που συχνά προωθούσε ωμά τρόφιμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ήταν γνωστή στους εκατομμύρια ακολούθους της στο TikTok , στο Facebook και στο Instagram ως Zhanna D’Art – φέρεται να πέθανε στις 21 Ιουλίου αφού τελικά αναζήτησε ιατρική περίθαλψη κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στη Νοτιοανατολική Ασία, σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης.

«Πριν από λίγους μήνες, στη Σρι Λάνκα, φαινόταν ήδη εξαντλημένη, με πρησμένα πόδια», είπε ένας φίλος της στο Newsflash. «Την έστειλαν για θεραπεία. Ωστόσο, εκείνη τράπηκε πάλι σε φυγή. Όταν την είδα στο Πουκέτ, τρομοκρατήθηκα» σημείωσε.

«Έμενα έναν όροφο από πάνω της και κάθε μέρα φοβόμουν μήπως βρω το άψυχο σώμα της το πρωί. Την έπεισα να αναζητήσει θεραπεία, αλλά δεν τα κατάφερε» τόνισε.

Η μητέρα της Samsonova απέδωσε το θάνατο της κόρης της σε «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα». Ωστόσο, η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έχει γνωστοποιηθεί.

Έτρωγε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια «εντελώς ωμή vegan διατροφή» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καταναλώνοντας μόνο «φρούτα, φύτρα ηλιόσπορου, smoothies φρούτων και χυμούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ