Σπαρτιάτες: Στο τέλος της εβδομάδας η συνεδρίαση της ΚΟ για την «ανταρσία» των εννέα βουλευτών

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος «Σπαρτιάτες», σχετικά με το θέμα της «ανταρσίας» εννέα βουλευτών, προγραμματίζεται προς το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στίγκας: Τους Σπαρτιάτες τους διοικώ εγώ – Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη Πέμπτη (27/07), ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα. Ο τελευταίος ανέφερε ότι δεν είχε γνώση των όσων είπε ο βουλευτής Λάρισας και πως όφειλε να πάρει κάποια μέτρα.

Ακολούθησε η κοινή γραπτή δήλωση των εννέα – από τους 12 – βουλευτών των «Σπαρτιατών», στην οποία ανέφεραν, μεταξύ άλλων: «Καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της Βουλής εις βάρος του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου».

Οι Σπαρτιάτες και ο… Εφιάλτης: Εννιά βουλευτές τάσσονται υπέρ Κασιδιάρη και «αδειάζουν» τον Στίγκα

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής τόνισε πως «το κόμμα Σπαρτιάτες το διοικώ εγώ» και ότι μετά τη δήλωση των «9» βουλευτών του δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί. Έστειλε το μήνυμα ότι «όποιος θέλει να μείνει ας μείνει και όποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Εγώ και μόνος μου να μείνω θα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω». Τόνισε πως «δεν υπήρξα ούτε μπροστινός, ούτε εντολοδόχος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ