Imagine Dragons: Πραγματοποιήθηκε η συναυλία στο OAKA παρά το μήνυμα του 112 – Τι καταγγέλλουν θεατές στο enikos.gr – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η μη αναβολή της αποψινής (06/09) συναυλίας των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr έπειτα από το μήνυμα του 112 οι διοργανωτές αποφάσισαν να μετακινήσουν τον κόσμο στο υπόστεγο έξω από το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ και να μην ακυρώσουν την συναυλία.

«Συναυλία στον ανοιχτό χορό του ΟΑΚΑ προγραμματισμένη για σήμερα, δεν ακυρώθηκε όπως όλες οι υπόλοιπες. Με το πιο χαμηλό εισιτήριο στα 65 ευρώ και με παιδιά ανάμεσα στους θεατές , οι διοργανωτές αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά με τη συναυλία, υπό βροχή και κεραυνούς, μέσα στις λάσπες», ανέφερε ο αναγνώστης.

«Μετά το μήνυμα του 112 στις 8:25 προσπαθούν να μετακινήσουν τον κόσμο στο υπόστεγο έξω από το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ… Και όλα αυτά για να μην ακυρωθεί η συναυλία πριν αρχίσει και επιστρέψουν τα χρήματα στον κόσμο. Απαράδεκτες πραγματικά καταστάσεις…», καταγγέλλει ο ίδιος. Η συναυλία τελικά συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10.30 μ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα η εταιρεία πραγματοποίησε ανακοίνωση για την συναυλία στην οποία αναφέρει πως το κοινό θα πρέπει να κατευθυνθεί προς το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλαχθεί από τη βροχή μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Όσοι βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Imagine Dragons, καθοδηγούμενοι από το προσωπικό της διοργάνωσης θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή μέχρι να κωπάσουν τα φαινόμενα.

  • Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση για την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
  • Προς το παρόν θα υπάρξει προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών.Δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση στο ΟΑΚΑ πριν από την έναρξη της συναυλίας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ