Ηλιούπολη: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη 17χρονου

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη 17χρονου μοτοσικλετιστή που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη .

Τροχαίο στη Σητεία: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο όχημα – Νεκρός ο συνοδηγός

Στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Νιρβάνα, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, χτύπησε ένα δίκυκλο, με τον 17χρονο οδηγό του να πέφτει στο έδαφος και να τραυματίζεται. Όπως ανέφερε ο 17χρονος, η ασυνείδητη οδηγό σταμάτησε, κατέβηκε από το όχημά της, τον ρώτησε εάν είναι καλά και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το τροχαίο σημειώθηκε μπροστά από γνωστή ταβέρνα της περιοχής, θαμώνες και εργαζόμενοι της οποίας έτρεξαν και προσέφεραν στον 17χρονο τις πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Νίκαια στο ύψος της Πειραιώς

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του γαλάζιου αυτοκινήτου έστριψε χωρίς να βγάλει πρώτα φλας και χτύπησε το δίκυκλο που οδηγούσε ο 17χρονος. Η γυναίκα παρέμεινε για λίγα λεπτά στο σημείο και εξαφανίστηκε προτού φτάσουν το ασθενοφόρο και οι αστυνομικοί.

Ο 17χρονος νοσηλεύτηκε για δύο 24ωρα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Υπέστη εξάρθρωση ώμου, έχει κάταγμα κάτω από τον ώμο και τραυματισμούς στο πρόσωπο και το πόδι.

H ανάρτηση της μητέρας του 17χρονου

Την οδηγό του γαλάζιου οχήματος, η οποία εγκατέλειψε τον 17χρονο μοτοσικλετιστή, αναζητά η αστυνομία με την μητέρα του να κάνει έκκληση ζητώντας πληροφορίες με ανάρτησή της στο Facebook.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ