Ηλιούπολη: Συνθήματα οργής κατά του 44χρονου προπονητή έξω από το γυμναστήριο

Ξεχειλίζει η οργή στην Ηλιούπολη για τον προπονητή Ταε Κβο Ντο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό τουλάχιστον πέντε κοριτσιών που ήταν αθλήτριες στο γυμναστήριό του.

Ηλιούπολη: «Βίαζε 15χρονη πριν από την σύλληψή του ο προπονητής» – Οι καταγγελίες των θυμάτων του

Αγανακτισμένοι γονείς και γείτονες γέμισαν με συνθήματα το γυμναστήριο που είχε μετατρέψει σε κολαστήριο ο προπονητής στην Ηλιούπολη.

Χρησιμοποιούσε τον ημιώροφο του γυμναστηρίου ως προσωπικό του χώρο και σύμφωνα με τις καταγγελίες χρησιμοποιούσε και εκείνον τον χώρο για να βιάζει τις ανήλικες, εκτός από το σπίτι του.

Ηλιούπολη: Το πιτζάμα πάρτι και τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό που διοργάνωνε ο προπονητής

Τα πέντε κορίτσια κατέθεσαν για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του προπονητή και μίλησαν με λεπτομέρειες για τον τρόπο που τις προσέγγιζε και για τον ψυχολογικό πόλεμο που τους έκανε, προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην αποκαλύψουν πουθενά τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του γυμναστηρίου και του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα κορίτσια που σήμερα είναι ηλικίας 19-25 ετών, κατέθεσαν στις αρχές ότι ο προπονητής τις απειλούσε ότι αν μιλήσουν ή πουν το οτιδήποτε για τον ίδιο, τότε θα αυτοκτονήσει. Εκμεταλλευόμενος την θέση του και το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων του, είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και από κάποιο σημείο κι έπειτα να τους γίνει «απαραίτητος», διασφαλίζοντας ότι δεν θα τον «προδώσουν».

Ηλιούπολη: «Πήγαινε τις μαθήτριες στο σπίτι με το μηχανάκι, τον έχω διαγράψει» – Τι αποκάλυψε στο enikos.gr συνάδελφος του προπονητή

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Τα θύματα δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί στις άλλες κοπέλες, καθώς είχε φροντίσει να τις εκφοβίσει ώστε να μην μιλήσουν. Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να αποκαλύπτεται πρόσφατα, όταν συναντήθηκαν δύο από τις κοπέλες, που είχαν πέσει θύματά του.

Η μία εκμυστηρεύτηκε στην άλλη τα όσα φρικτά βίωνε από τον προπονητή και ανακάλυψαν ότι και οι δύο είχαν βιαστεί από τον δράση. Στη συνέχεια, άρχισαν να επικοινωνούν και με άλλες κοπέλες κι έτσι βρέθηκαν μπροστά στην αποκάλυψη ότι ο προπονητής έκανε τις ίδιες φρικτές πράξεις σε τουλάχιστον ακόμη τρεις αθλήτριές του. Τα κορίτσια βρήκαν την δύναμη να τον καταγγείλουν κι έτσι ακολούθησε η σύλληψή του, το πρωί της Τρίτης (21/3), με βάση σχετικό ένταλμα.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι πράξεις του προπονητή Τάε Κβον Ντο ήταν βάναυσες και επώδυνες για τα θύματά του.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ο προπονητής είναι κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ