Ηλιούπολη: Σπάει την σιωπή του ο «μαϊμού» οδοντίατρος – «Είμαι οδοντοτεχνίτης, δεν έχω κάνει κάτι κακό»

Μιλά για πρώτη φορά ο 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ασθενούς ότι λειτουργούσε οδοντιατρείο χωρίς πτυχίο στην Ηλιούπολη. Σημειώνεται ότι το εύρος της δράσης του 51χρονου θα διερευνήσει και η Εισαγγελία, καθώς και άλλοι πολίτες κατέφυγαν στις Αρχές σε βάρος του.

Ηλιούπολη – Θύματα του «μαϊμού» οδοντιάτρου ξεσπούν: «Ό,τι έπιανε στα χέρια του το εκσφενδόνιζε»

Ο 51χρονος μίλησε στην εκπομπή LiveNews και υποστήριξε ότι δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη πάνω σε ασθενείς. «Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο γι’ αυτό. Το ιατρείο έχω έναν χρόνο, που το άνοιξα. Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Νομίζω είναι αυτές (σ.σ. οι άλλες δύο γυναίκες που τον κατήγγειλαν), δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είναι αυτές που τον σύστησαν να έρθει σε εμάς, στο ιατρείο».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή. «Αυτή τη στιγμή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται. Είναι οδοντοτεχνίτης κατ’ επάγγελμα, χρησιμοποιούσε οδοντίατρο για κάποιες οδοντιατρικές υπηρεσίες που τις εκτελούσε ο οδοντίατρος. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί. Το παιδί του αισθάνεται άβολα γιατί έχει βγει στο διαδίκτυο το όνομα που χρησιμοποιούσε τον συγκεκριμένο χώρο και έχει κατονομαστεί. Παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του 51χρονου.

Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε «μαϊμού» οδοντίατρο ύστερα από καταγγελία ασθενή – Παρουσίασε επιπλοκές μετά την τοποθέτηση γέφυρας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ