Ηλιούπολη: Εξετάζεται ο γιος να σκότωσε την μητέρα του και μετά να αυτοκτόνησε – Τα νέα στοιχεία

Ξεδιαλύνεται σιγά – σιγά το «μυστήριο» στην υπόθεση με τους δύο νεκρούς στην Ηλιούπολη  και όσο περνούν οι ώρες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φαίνεται να καταλήγουν σε ένα σενάριο που φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σχετικά με το τι συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών.

Ηλιούπολη: Μυστήριο με τους θανάτους μητέρας και γιου – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το πιθανότερο είναι ο 36χρονος γιος να σκότωσε την μητέρα και μετά να αυτοκτόνησε.  Η 60χρονη βρέθηκε καθισμένη και τραυματισμένη στο κεφάλι σε καρέκλα στο σαλόνι.

Ο γιος εντοπίστηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του υπνοδωματίου. Όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να κατάφερε να φτάσει στο δωμάτιο. Ο 36χρονος είχε τραύμα στο μάγουλο και μάλλον δεν πέθανε ακαριαία.

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος εντοπίσθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα από πυροβολισμούς

Επιπλέον σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προηγήθηκε ο θάνατος της μητέρας.

Είχαν να τους δουν από την περασμένη Πέμπτη

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι.

Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισσα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα.

Ηλιούπολη- δολοφονία

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Σε ένα άλλο δωμάτιο από εκεί όπου εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί, βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα και οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν τον θάνατο μητέρα και γιος.

Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης, ενώ δεν λείπει κάτι από το διαμέρισμα. Ο πατέρας της οικογένειας είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, ενώ στο ισόγειο διέμενε η ηλικιωμένη μητέρα της 63χρονης, η οποία δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας, ενώ υπάρχουν και πολύ σημαντικές μαρτυρίες. Κάτοικος της περιοχής που μένει απέναντι τόνισε ότι είχε δει έναν μυστηριώδη άνδρα με μαύρα, ο οποίος κινούταν ύποπτα και περίεργα στην περιοχή.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ