Ηλιούπολη: Μυστήριο με τους θανάτους μητέρας και γιου – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους δύο νεκρούς που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι τους στην οδό Θερμοπυλών 2 στην Ηλιούπολη. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Μητέρα και γιος είχαν δεχτεί πυροβολισμούς. Η 60χρονη βρέθηκε σε μια καρέκλα και ο 36χρονος στο δωμάτιο του διαμερίσματος. Η γυναίκα έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα και ο γιος τραύματα στο κεφάλι. Το περίεργο είναι ότι η καραμπίνα βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Αρχικά υπήρχαν υποψίες για δολοφονία και αυτοκτονία. Δηλαδή ο 36χρονος να σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του ο ίδιος. Το γεγονός όμως, ότι το όπλο του εγκλήματος εντοπίστηκε σε άλλον χώρο, μακριά από τον γιο έκανε το Ανθρωποκτονιών να εξετάζει την εμπλοκή τρίτου ατόμου και να κάνει λόγο πιθανότατα για διπλή δολοφονία.

Σε αυτό το σενάριο συνηγορεί και το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού, από όπου μπήκαν και οι αστυνομικοί, ήταν ανοιχτή και το σπίτι αναστατωμένο. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στη ζωή, ενώ ήταν σε διάσταση με την άτυχη γυναίκα.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η καραμπίνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τυχόν αποτυπώματα.

Είχαν να δώσουν σημάδια ζωής από την περασμένη Πέμπτη

Μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημάδια ζωής από την περασμένη Πέμπτη. Γείτονες κάλεσαν το βράδυ της Τετάρτης (10/4) την Άμεση Δράση που έσπευσε στο διαμέρισμα. Οι άνδρες, με την βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ καθώς κανείς δεν είχε πάρει είδηση ότι είχε συμβεί κάτι τόσο δυσάρεστο.

«Την γνωρίζαμε την οικογένεια. Ο γιος μου έχει μεγαλώσει με τον Γιάννη. Από κάτω έμενε η γιαγιά του. Εδώ και 36χρόνια που μένω εδώ, δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα. Μάνα και γιος ήταν μια χαρά. Θα μπορούσε να είναι διάρρηξη, ληστεία» τόνισε ένας γείτονας στον ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έχει πάει στην Αστυνομία για κατάθεση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ