Ηλιούπολη: Εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 36χρονου γιου στην καραμπίνα – Τα νέα στοιχεία

Τις πρώτες απαντήσεις δίνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το θρίλερ με την μητέρα και τον γιο, που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Η 63χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της εντοπίστηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε και μία καραμπίνα, που ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πέθανε πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκε αποτύπωμα του 36χρονου στην σκανδάλη της καραμπίνας, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα δάχτυλά του. Όπως επισημαίνουν πηγές, το εύρημα του αποτυπώματος ενισχύει το σενάριο ότι αυτός ήταν που πυροβόλησε την μητέρα του και ύστερα από μερικά 24ωρα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σημειώνεται ότι αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα κινητά τηλέφωνα του 36χρονου και της μητέρας του, από τα οποία ενδεχομένως προκύψουν νέα στοιχεία για το τι προηγήθηκε και ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.

Όπως έχει ήδη μεταδώσει το enikos.gr, όλα δείχνουν πως υπάρχει η πιθανότητα ο γιος να σκότωσε την μητέρα του την Κυριακή και για 2-3 ημέρες να περιφερόταν στο σπίτι, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτό το σενάριο φαίνεται πως εξετάζουν οι έμπειροι αξιωματικοί, με βάση δύο δεδομένα που έχουν στην διάθεσή τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Το πρώτο στοιχείο είναι ότι η 63χρονη μητέρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή. Ούτε πήγε να δει την μητέρα της που μένει στο ίδιο κτίριο, όπως έκανε ανελλιπώς κάθε ημέρα, ούτε την είδαν οι γείτονες να βγαίνει από το σπίτι της, σύμφωνα με τις υπάρχουσες μαρτυρίες.

Επιπλέον, αυτό το σενάριο ενισχύεται και από το γεγονός ότι υπήρχε ήδη έντονη δυσοσμία το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους γείτονες να σπεύσουν στο σπίτι της οικογένειας. Κάτι που σημαίνει ότι ο θάνατος είχε επέλθει τουλάχιστον δύο ημέρες πριν.

Υπενθυμίζεται ότι η 63χρονη μητέρα εντοπίστηκε καθισμένη σε μία καρέκλα, μέσα στην κρεβατοκάμαρά της. Ήταν νεκρή με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Ο γιος βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι της, με τραύματα στο μάγουλο και την γνάθο. Ήταν γυμνός και τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Στο σημείο όπου βρέθηκε η καραμπίνα και σε εκείνο όπου εντοπίστηκε πεσμένος ο γιος υπήρχαν αίματα στους τοίχους. Παραπαίοντας ο 36χρονος φαίνεται πως είχε ακουμπήσει στους τοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ