Ίλιον: «Μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι» – Σοκάρουν τα λόγια του 15χρονου

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο 15χρονος στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον.

Ίλιον: Τι ισχυρίζονται οι ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό του 15χρονου

Ο 15χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρά τις πληγές στην ψυχή του, βρήκε το κουράγιο και περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες όσα υπέστη από τους συνομήλικούς του.

Όπως μετέδωσε το Star, το παιδί φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και πως οι οκτώ βασανιστές του, φέρονται να τον βίασαν έξι με επτά φορές. Μάλιστα σε κάποιες από αυτές χρησιμοποίησαν ένα σκουπόξυλο.

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Ανατριχιαστική περιγραφή από τον 15χρονο

«Όλο αυτό είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο. Έχει συμβεί περίπου έξι με επτά φορές. Κάποιες από αυτές, χρησιμοποίησαν ένα σκουπόξυλο. Αυτά όλα φαίνονται σε ένα από τα βίντεο που με τραβούσαν. Σε αυτό το βίντεο φαίνονται τρία άτομα. Ο ένας μου έχει πιάσει το κεφάλι και γελάει. Με πιέζει, με κρατάει για να μην φύγω. Ο άλλο μου κρατάει τα πόδια και ο τρίτος είναι αυτός που χρησιμοποιεί το σκουπόξυλο» ισχυρίζεται ο 15χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα των οχτώ φέρεται να ανάγκαζε τον 15χρονο να υπομένει όλα αυτά χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, είτε ασκώντας του bullying, είτε εκβιάζοντάς τον ότι θα διαρρεύσουν τα βίντεο του βιασμού του.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Πάγωσα, του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι» λέει ένας από τους κατηγορούμενους

Το θύμα φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κάθε φορά αντιστεκόταν, αλλά ήταν μάταιο. «Φώναζα κι όταν φώναζα μου βάζανε ένα μαξιλάρι στη μούρη ώστε να μην ακουστώ. Τους έλεγα δεν θέλω και με κρατάγανε… Mε πήγαιναν εκεί πέρα σηκωτό… στους καναπέδες στο σαλόνι ή στο κρεβάτι», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 15χρονος.

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Ανατριχιαστική περιγραφή από τον 15χρονο

Σύμφωνα με τον 15χρονο, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στις φρικιαστικές πράξεις. Ο ίδιος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια. Μάλιστα, όπως έχει γράψει πρώτο το enikos.gr, ο ρόλος τους βρίσκεται στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

«Θες κι εσύ;», ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κακοποιητές σε ένα από τα κορίτσια.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στον βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι τέσσερα κορίτσια. Η (…) είναι 14 ετών και άλλες δύο είναι 15 ετών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπαν. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», φέρεται να είπε ο 15χρονος.

Στη συνέχεια ο 15χρονος αποκάλυψε πως μόλις άκουγε μία συγκεκριμένη φράση, τότε καταλάβαινε πως ξεκινούσε το μαρτύριό του.

«Μου έλεγαν: “Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι”. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: “σταματήστε, σταματήστε”. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε ο 15χρονος και συμπλήρωσε: «Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ