Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Ανατριχιαστική περιγραφή από τον 15χρονο

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο 15χρονος στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον. Σύμφωνα με τον 15χρονο, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στις φρικιαστικές πράξεις. Ο ίδιος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια. Μάλιστα, όπως έχει γράψει πρώτο το enikos.gr, ο ρόλος τους βρίσκεται στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Πάγωσα, του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι» λέει ένας από τους κατηγορούμενους

«Θες κι εσύ;», ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κακοποιητές σε ένα από τα κορίτσια.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στον βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι τέσσερα κορίτσια. Η (…) είναι 14 ετών και άλλες δύο είναι 15 ετών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέτα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. «Θες κι εσύ;», της είπαν. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», φέρεται να είπε ο 15χρονος.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης – Οι ανήλικοι «ανέβαζαν» στα social media φωτογραφίες με όπλα

Στη συνέχεια ο 15χρονος αποκάλυψε πως μόλις άκουγε μία συγκεκριμένη φράση, τότε καταλάβαινε πως ξεκινούσε το μαρτύριό του.

«Μου έλεγαν: «Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι». Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε ο 15χρονος και συμπλήρωσε:

Ίλιον: Προφυλακιστέοι οι 2 ανήλικοι που απολογήθηκαν σήμερα

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: «άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ», αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ