Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης – Οι ανήλικοι «ανέβαζαν» στα social media φωτογραφίες με όπλα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο ανήλικοι, για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου συμμαθητή τους, στο Ίλιον. Αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, που θα αφορούν σε κορίτσια και αγόρια.

Ίλιον: Προφυλακιστέοι οι 2 ανήλικοι που απολογήθηκαν σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 6 εντάλματα συνολικά, τα τέσσερα αφορούν σε κορίτσια και τα δύο σε αγόρια. Ο ένας εκ των δύο αυτών ανηλίκων, φέρεται να είναι ο πιο σκληρός της παρέας. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι πρώτοι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο και ο τέταρτος ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος.

Ίλιον: Ο «σκληρός» 17χρονος που είχε την ιδέα να φτιαχτεί βίντεο κλιπ με τον βιασμό – «Δυτική αλητεία» φώναζαν οι ανήλικοι

Εξετάζεται ακόμη ο ρόλος των τεσσάρων κοριτσιών στην υπόθεση. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη. Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πάντως πως τα κορίτσια διακινούσαν τα βίντεο στο σχολείο και γι’ αυτό, στην περίπτωση που εκδοθούν εντάλματα, αυτά ενδέχεται να αφορούν στην κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού.

Οι ανήλικοι τραβούσαν φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά και δεν δίσταζαν να τα αναρτούν στα social media για να κάνουν “φιγούρα” στους υπόλοιπους συμμαθητές τους.
Μία από τις φωτογραφίες που έχουν εντοπίσει οι Αρχές στα προφίλ τους.
Οι ανήλικοι προσπαθούσαν να “χτίσουν” το προφίλ τους ως άγρια μέλη συμμορίας. Τα κινητά όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται άλλωστε στα χέρια των αστυνομικών στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια, οι οποίοι τα “χτενίζουν” για στοιχεία.
Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ