Ηλεία: Πισώπλατα πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο κτηνοτρόφο – Από τύχη γλίτωσε ο αδελφός του θύματος

Πισώπλατα πυροβόλησε ο 80χρονος τον 40χρονο κτηνοτρόφο, πατέρα τεσσάρων παιδιών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αδελφός του θύματος, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) στην Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία.

Ηλεία: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της άγριας δολοφονίας – Τον σκότωσε για κτηματικές διαφορές

Ο Α.Μ. δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο δράστης πυροβόλησε τον αδελφό του από απόσταση περίπου δύο μέτρων, ενώ αμέσως μετά έστρεψε την κάννη και προς το δικό του μέρος. Για καλή του τύχη, όπως περιέγραψε, είχαν τελειώσει τα φυσίγγια και έτσι κατάφερε να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Σύμφωνα με τον αδελφό του θύματος το γεγονός ότι τα ζώα τους είχαν βρεθεί νωρίτερα σε έκταση που παλαιότερα εκμεταλλευόταν ο δράστης, ήταν απλά η αφορμή για το φονικό, καθώς από παλιά θύμα και δράστης είχαν συχνά αψιμαχίες.

Άγρια δολοφονία στην Ηλεία – Νεκρός πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ο δράστης, όπως δήλωσε, οπλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό, και ο ίδιος τον χαρακτήριζε «δημόσιο κίνδυνο», κανείς όμως δεν είχε δώσει σημασία και δεν ενδιαφέρθηκε, μέχρι σήμερα που έγινε το κακό.

Ο 80χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκεται κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Μαρτυρίες που επικαλείται το patrisnews.com αναφέρουν πως το θύμα, είχε μεταβεί σε κτήμα ιδιοκτησίας του δράστη, για να μαζέψει τα ζώα του. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν να καβγαδίζουν, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολεί τον 40χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ