Ηλεία: Εφιάλτης για ηλικιωμένη στο σπίτι της – Ανήλικοι την χτύπησαν για να την ληστέψουν

Εφιαλτικές στιγμές, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής, μια ηλικιωμένη στα Μακρίσια, στην Ηλεία.

Δύο ανήλικοι δράστες, ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της, με σκοπό να την ληστέψουν, όμως έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από την γυναίκα, η οποία παρότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα, κατάφερε να αντισταθεί.

Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, τούς δάγκωσε κι άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, patrisnews.com.

Τότε οι ανήλικοι φοβήθηκαν, και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί πολύ γρήγορα ένας εκ των δύο δραστών, και πιο συγκεκριμένα ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος συνεργός του, αναζητείται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 16χρονου αλλοδαπού, συνεργού του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με τον 16χρονο, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης γυναίκας, στην οποία αφού άσκησαν σωματική βία, προκαλώντας ελαφρές σωματικές βλάβες στο κεφάλι και στο σώμα της, αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο ανήλικων κατηγορούμενων και χθες το μεσημέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο, σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμού του συνεργού του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ