Ικαρία: Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 11χρονου που πνίγηκε στους Φούρνους

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του 11χρονου γιου του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, στους Φούρνους στην Ικαρία. Το παιδί έχασε την ζωή του την ώρα που κολυμπούσε στην θάλασσα.

Ικαρία: Την Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ο 11χρονος βρισκόταν για διακοπές μαζί με την μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, από όπου η ίδια κατάγεται. Έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο, η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε. Η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της για το παιδί. Λίγο μετά τις 20.00, ο 11χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Η σορός του άτυχου 11χρονου Χρήστου μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/8) στη Σάμο. Η ιατροδικαστής του νοσοκομείου του νησιού θα πραγματοποιήσει σήμερα νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του αγοριού.

Ικαρία: Στην Σάμο η ιατροδικαστική εξέταση για τον 11χρονο που πνίγηκε στους Φούρνους

Τη Δευτέρα η κηδεία του 11χρονου – Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» ανέφερε η μητέρα του 11χρονου Χρήστου σε ανάρτησή της στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ