Ιεράπετρα: Πώς πείστηκε ο συζυγοκτόνος να μην αυτοκτονήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος μπήκε έπειτα από επτά ώρες στο θρίλερ με τον συζυγοκτόνο, ο οποίος απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, στην Ιεράπετρα.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, ο 54χρονος που το πρωί της Παρασκευής δολοφόνησε την πρώην γυναίκα του, πείστηκε να κατέβει από τον βράχο στον οποίο είχε σκαρφαλώσει και να παραδοθεί στις αρχές.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, στο σημείο πέρα από ειδικό διαπραγματευτή της Αστυνομίας βρέθηκε και ο μεγαλύτερος γιος του 54χρονου που προσπαθούσε να τον μεταπείσει.

συζυγοκτονία Ιεράπετρα

Μάλιστα ο δράστης δεν γνώριζε πως η πρώην σύζυγός του έχει πεθάνει, καθώς ο διαπραγματευτής φέρεται να του είχε πει ότι η Νεκταρία ζει και βρίσκεται στην εντατική.

Ο 56χρονος βρισκόταν σε ένα απόκρημνο βράχο, τη μια καθιστός με θέα την Ιεράπετρα, την άλλη όρθιος κάνοντας μερικά βήματα τριγύρω, μέχρι τη στιγμή που με τη συνοδεία αστυνομίας μπήκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Όπως όλα δείχνουν ο 54χρονος που είχε στήσει καρτέρι στην 48χρονη και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες βρισκόταν σε πολύ τεταμένη κατάσταση μαθαίνοντας πως η πρώην σύζυγός του, είχε αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς αυτόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο με τη μηχανή του, και πιθανότατα λόγω βλάβης, σταμάτησε μερικά μέτρα παρακάτω, στο σημείο που τελικά απομονώθηκε στα βράχια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ