Ιεράπετρα: Νέα στοιχεία για τον 54χρονο συζυγοκτόνο – Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο

Νέα στοιχεία για τον 54χρονο που έκοψε το νήμα της ζωής της 48χρονης πρώην συζύγου του στην Ιεράπετρα με αλλεπάλληλες μαχαιριές το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος είχε εισηχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Τι αποκαλύπτει το συγγενικό πρόσωπο του 54χρονου για την παραμονή του σε ψυχιατρείο

Σύμφωνα με τον ALPHA, η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι πριν από τέσσερα χρόνια, όταν μετά από προτροπή των οικείων του 54χρονου, ο ίδιος είχε μπει σε ψυχιατρική κλινική.

Συγγενικό του πρόσωπο πληροφόρησε τις αστυνομικές αρχές της περιοχής ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μείνει μόνο για τρεις μέρες στο ψυχιατρείο. Σύμφωνα με τον συγγενή του οι γιατροί που τον ανέλαβαν του είχαν γράψει αγωγή, αλλά κανείς δεν ήξερε αν την τηρεί.

Μετά το αιματηρό έγκλημα ο 54χρονος είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει από έναν βράχο στον οποίο είχε σκαρφαλώσει. Οι ειδικοί διαπραγματευτές που έσπευσαν στο σημείο προσπαθούσαν να τον κρατούν σε εγρήγορση συνεχώς, για να μην χάσει τις αισθήσεις του και πέσει.

Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο 54χρονος φάνηκε να έχει πλήρη συνείδηση των πράξεων του, λέγοντας στους αστυνομικούς: “Έκανα βαρύ έγκλημα. Ξέρω τις συνέπειες, ξέρω τι κακό έκανα. Δεν μου μένει άλλη λύση. Δεν μπορώ να δω τα παιδιά μου.”

Στο σημείο έφτασε ύστερα και ο μεγάλος γιος του δολοφόνου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον πατέρα του να μην αφαιρέσει και την δική του ζωή: “Μπαμπά σε θέλουμε μαζί μας. Σε χρειάζονται τα παιδιά.”.

Οι αστυνομικοί έφεραν κοντά στον 54χρονο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι του είπαν:” Κατέβα. Έλα εδώ στα παιδιά και εμείς θα φροντίσουμε να μην τους λείψει τίποτα, αλλά δεν είμαστε ο πατέρας. Εσένα χρειάζονται.”

Τότε ο 54χρονος έδειξε να κάμπτεται. Μάλιστα, όταν οι συνάδελφοί του του είπαν ότι στην περίπτωση που κατέβει μόνος του από τον βράχο, θα έχει πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από την Δικαιοσύνη, ο ίδιος υποχώρησε. Οι ειδικοί διαπραγματευτές δεν του είπαν ποτέ ότι η πρώην σύζυγός του είχε πεθάνει και έτσι στην συνέχεια ο 48χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ