Η σύλληψη ενός 39χρονου πυροδοτεί εξελίξεις στην ανεξιχνίαστη υπόθεση της Κούνεβα

Η σύλληψη ενός 39χρονου από την Αλβανία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία μιας γυναίκας στα Καμίνια και για την επίθεση με βιτριόλι στον δικηγόρο Παύλο Σαράκη πυροδοτεί εξελίξεις στο θέμα της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Από την ασφάλεια Αττικής ερευνάται το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να εμπλέκεται και στην επίθεση σε βάρος της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είχε γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2008. Η επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα έχει αρκετές ομοιότητες με αυτή που έγινε στον δικηγόρο Παύλο Σαράκη όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να συνδέουν τον 39χρονο με το πρώτο περιστατικό.

Ως έναν άκρως επικίνδυνο κακοποιό που εάν πληρωθεί κάνει ότι του ζητηθεί χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τον συλληφθέντα και ερευνούν ξανά την ανεξιχνίαστη υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ο 39χρονος στις 5 Μαΐου 2009 είχε εισβάλει σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια και πυροβόλησε στο κεφάλι μια 39χρονη σκοτώνοντας την. Ο άνδρας του θύματος είχε και αυτός δολοφονηθεί δύο χρόνια νωρίτερα με τις αρχές να αναφέρουν πως εμπλεκόταν με κυκλώματα της νύχτας.

Ο συλληφθείς είχε πραγματοποιήσει την επίθεση στον Παύλο Σαράκη στις 21 Δεκεμβρίου 2007 στον Νέο Κόσμο όταν του είχε ρίξει στο πρόσωπο βιτριόλι.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του Παύλου Σαράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ