Η πρόταση γάμου που κάνει το γύρο του διαδικτύου – ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία ιδιαίτερα συγκινητική πρόταση γάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, με φόντο τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Ο Παναγιώτης επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για να κάνει την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χριστίνα, καθώς εκεί γνωρίστηκαν, αλλά και πέρασαν τα όμορφα φοιτητικά τους χρόνια. Στη σημαντική αυτή στιγμή, το ζευγάρι δεν ήταν μόνο. Η πρόταση γάμου δεν θα ήταν τόσο ξεχωριστή εάν στο πλευρό του Παναγιώτη και της Χριστίνας δεν βρίσκονταν οι αγαπημένοι τους φίλοι, που συνωμότησαν με τον μέλλοντα γαμπρό για να ντύσουν μουσικά την ιδιαίτερη αυτή πρόταση, με μια καντάδα.

Τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος, αλλά και οι φίλοι, οι οποίοι κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα έως να φτάσουν στο σημείο που βρισκόταν το ζευγάρι, όταν πλησίασαν στο παγκάκι όπου κάθονταν, άρχισαν να παίζουν μουσική και να τραγουδούν το γνωστό τραγούδι «Άσ΄ το το χεράκι σου». Η Χριστίνα, αιφνιδιάστηκε και πριν καταλάβει τί είχε συμβεί, ο Παναγιώτης άνοιξε το μαγικό κουτάκι και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr

Πηγή βίντεο: Thestival Gr

Διαβάστε επίσης:

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τον φονικό εμπρησμό της MARFIN

Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός συμμετέχει στις σειρές «Βερσαλλίες» και «Μέρλιν»

Πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ