Η Μαργαρίτα Παπανδρέου για την “αεροσυνοδό” Λιάνη και το “δίκιο” του Γιώργου – ΒΙΝΤΕΟ

Λύνει τη σιωπή της η Μαργαρίτα Παπανδρέου,  μετά το σάλο που προκάλεσε η αυτοβιογραφία της «Έρωτας και Εξουσία».

Όπως είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Σπίτι μου Σπιτάκι μου” ο Aνδρέας Παπανδρέου ήθελε να έχει αρκετά παιδιά, ενώ αποκάλυψε ότι δεν τον είδε ξανά μετά το διαζύγιο και κάποια πράγματα τα κράτησε μέσα της. Μιλά ωστόσο για μια τρυφερή στιγμή της ζωή της με τον Ανδρέα μετά τον χωρισμό. 

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου λέει πως δεν νομίζει ότι θα αλλάξει η εικόνα του Ανδρέα μετά το βιβλίο. “Ο κόσμος είχε μεγάλη εκτίμηση στον Ανδρέα. Έγραψα το βιβλίο με χαρά και με την εντύπωση ότι κάτι προσφέρω. Είχα στείλει σε όλα τα παιδιά αυτά που έγραψα και όλα μου είπαν «συγχαρητήρια» μαμά να προχωρήσεις” ανέφερε, σημειώνοντας πως ήταν έτοιμη για την κριτική

Ερωτηθείσα γιατί  αναφέρεται στην Δήμητρα Λιάνη μόνο με τη λέξη αεροσυνοδός, απαντά: “Ξέρεις γυναίκα που έχει πάρει διαζύγιο εξαιτίας άλλης γυναίκας να θέλει να μιλήσει για εκείνη; Συνήθως θέλουν να χτυπήσουν. Εγώ δεν θέλω να χτυπήσω. Έτσι είναι οι άνθρωποι, έτσι είναι η ζωή”.

Tέλος μιλά και για τον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας: “Ο Γιώργος είχε πλάνο, ήξερε που πρέπει να πάμε, ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο για τον κόσμο. Αυτό που άρχισε να κάνει ο Γιώργος τα δύο χρόνια που ήταν πρωθυπουργός ήταν ο δρόμος που έπρεπε να μείνουμε και είχε δίκιο”.

 

 

Δείτε επίσης:

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου μιλά για την γιαγιά της – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Το διαζύγιο με τον Ανδρέα, ο Πιερ και η αεροσυνοδός   

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.