Η ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου για την Παγώνη και η απάντηση – πρόσκληση για καφέ

Απάντηση στα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την ίδια έδωσε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA τόνισε ότι «ακούμε τους επιστήμονες αλλά δεν λαμβάνω υπόψη εγώ για παράδειγμα την κα Παγώνη. Θα μπορούσε να είναι σε πάνελ, με μια χαρά φωνή, ωραία..» και πρόσθεσε:

«Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που είναι πρωί, μεσημέρι, βράδυ, βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, φοράει παντελόνια δερμάτινα, βάφονται, φτιάχνονται…».

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε λέγοντας ότι «να πω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο».

Η ίδια τόνισε ότι «μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Ο Λάκης όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε στον κόσμο αυτά που ήθελε, το χιούμορ και την ψυχαγωγία καθώς όλος ο κόσμος δεν έχει τα χρήματα να βγαίνει έξω. Ο Λάκης είναι αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει κάποια πράγματα και να τον απολαμβάνουμε».

Σε ερώτηση για το εάν είναι δεκτική στη σάτιρα, η Ματίνα Παγώνη απάντησε ότι «πάντα είμαι δεκτική στη σάτιρα. Μου άρεσε πάντα. Εμείς θέλαμε με πολύ απλό τρόπο να πείσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί.  Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν αντικείμενο lifestyle σχολιασμού. Η ουσία είναι εάν εγώ επιτυγχάνω τον στόχο μου να πείσω τον κόσμο να εμβολιαστεί. Αν το πετυχαίνω αυτό και το πετυχαίνω και αυτό φαίνεται από την αποδοχή του κόσμου, τότε έχω νικήσει».

«Θα ήθελα ο Λάκης να περάσει από το νοσοκομείο να πιούμε έναν καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να πάμε στις απλές κλίνες COVID για να δει τι περνάει ο κόσμος που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει και μετά να τα ξαναπούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ