Η απάντηση του «Οδηγητή» στον «ακάλεστο» Βασίλη Τσιάρτα – Κόντρα στο Twitter με τον Νίκο Μπογιόπουλο

Με ένα σκωπτικό σχόλιο απάντησε ο «Οδηγητής» στον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος προκάλεσε οργή στα social media ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ.

«Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον @VasilisTsiartas γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…», έγραψε ο «Οδηγητής» στο Twitter.

Μπογιόπουλος: Και φασιστόμουτρο και αργόστροφος ο Τσιάρτας

Νέο σάλο στα social media προκάλεσε ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό του το ΚΚΕ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πολλές φορές έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις αναρτήσεις και τις θέσεις που εκφράζει, αναπαρήγαγε στο Twitter ένα δημοσίευμα για την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία και αναρωτήθηκε: «εδώ γιατί καθυστερούμε;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και την οργή των χρηστών του Twitter (αν και δεν λείπουν και ορισμένοι που συμφωνούν με το σχόλιό του). Κάποιοι τον κάλεσαν να μετακομίσει στην Ουκρανία, άλλοι τον χαρακτήρισαν ακροδεξιό και άλλοι έκαναν λόγο για κατήφορο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα σχολίασε και ο Νίκος Μπογιόπουλος. Αποκάλεσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή «φασιστόμουτρο» και «αργόστροφο» γιατί… πανηγυρίζει με καθυστέρηση ετών.

Ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε με προκλητικές εκφράσεις και έκανε λόγο για «σταλινόσπερμα», «κομμουνιστικά απόβλητα» και «συμμορίτες killer».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος επανήλθε στο θέμα αναδημοσιεύοντας στο Twitter την απάντηση του «Οδηγητή» στον Βασίλη Τσιάρτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ