Η Άννα Δρούζα παρουσιάζει εκδήλωση για το Bullying: Δωρεάν για όλους τους γονείς

Η Άννα Δρούζα παρουσιάζει εκδήλωση για το Bullying: Δωρεάν για όλους τους γονείς

Η Άννα Δρούζα παρουσιάζει εκδήλωση για το Bullying, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Οπως αναφέρει η κ. Δρούζα σε μήνυμά της για την εκδήλωση:

«Χρόνια τώρα παρακολουθώ την εξάπλωση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού στα παιδιά μας. Είναι πολλοί οι γονείς που αγνοούν το τι σημαίνει και πόσο τραυματική επίδραση έχει στο παιδί, μέχρι τη στιγμή που μας χτυπάει την πόρτα και το πρόβλημα αγγίζει το δικό μας παιδί. 

Εκατομμύρια τα παραδείγματα. Σκεφτείτε μόνο ότι αφορά τουλάχιστον το 50% των παιδιών είτε από τη θέση του θύματος, είτε του θύτη, είτε του παρατηρητή. Ένα στα δυο παιδιά τουλάχιστον 3-4 φορές το μήνα υφίστανται εκφοβισμό η εκφοβίζουν. 

Γι ‘ αυτό το λόγο κρίναμε αναγκαίο να διοργανώσουμε μια ημερίδα για όλους τους γονείς ώστε να ενημερωθούν έγκυρα και να θέσουν τα ερωτήματά τους. Αναζητήσαμε τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες που εξειδικεύονται στο θέμα του εκφοβισμού. Αυτή μας την προσπάθεια αγκάλιασε και έδωσε την δυνατότητα να υλοποιηθεί ένα μεγάλο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το “Μητροπολιτικό Κολλέγιο” και τους ευχαριστούμε για την ευαισθησία τους. 

Η ανταπόκριση σας θα είναι για μας η μεγαλύτερη χαρά και ενθάρρυνση στη προσπάθεια μας να είμαστε χρήσιμοι. Και μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να απαντάμε στα ερωτήματά σας, στις αγωνίες σας από κοντά». 

Πληροφορίες για την Ημερίδα

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου και ώρα 10.00-13.00 στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Σωρού 74, στο Μαρούσι.

Δήλωσε συμμετοχή στέλνοντάς μας τα στοιχεία σου στο [email protected]

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους! 

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Άννα Δρούζα

 

Πατήστε εδώ και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ