H πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ώρες

H πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ώρες

Βροχές και καταιγίδες περιλαμβάνει η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ώρες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κοπάσουν από τις δύο και για λίγες ώρες, ωστόσο προβλέπεται να συνεχιστούν αργότερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, 15 έως 19 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές κυρίως στα ανατολικά περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στα ανατολικά όπου πρόσκαιρα οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις όπου βαθμιαία θα αυξηθούν, με βροχές μετά το μεσημέρι και αργότερα τοπικές καταιγίδες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr, accuweather.com

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ: Κυκλοφοριακό χάος στην Πέτρου Ράλλη

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ-Κυκλοφοριακό “μπλακ άουτ” από την κακοκαιρία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ