H καυτή δράση του 27χρονου μοντέλου

H καυτή δράση του 27χρονου μοντέλου

Πλούσιο είναι το παρελθόν της 27χρονης καλλονής από την Βουλγαρία που κυκλοφορούσε οπλισμένη σαν δολοφονική μηχανή και διακινούσε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών.

Από τις παρακολουθήσεις που είχαν κάνει όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών διαπίστωσαν πως η εντυπωσιακή γυναίκα, που ήταν κάτοχος τίτλου στα καλλιστεία της πατρίδας της, έκανε βόλτες κάθε βράδυ σε γνωστά κλαμπ και μεγάλα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η πρώην στεμμένη, εκτός ναρκωτικά «πουλούσε» έρωτα και σεξ σε άντρες με χοντρά πορτοφόλια. Οι αστυνομικοί της Δίωξης που εισέβαλαν στο διαμέρισμα της Βουλγάρας καλλονής βρήκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η ίδια μέσα σε ακριβά κότερα που ταξίδευαν στα νερά του Αιγαίου, αγκαλιά με άντρες που φορούσαν μόνο το μαγιό τους. Εκτιμάται λοιπόν από τους αστυνομικούς πως η εκρηκτική γυναίκα, εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών, έκανε και βίζιτες πολυτελείας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι πρόσφατα η νεαρή αλλοδαπή διατηρούσε ερωτική σχέση με γνωστό επιχειρηματία της παραλιακής δίνοντας κάθε βράδυ το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο του φίλου της.

Όμως το έμπειρο μάτι του επιχειρηματία «έπιασε» εγκαίρως τις περίεργες κινήσεις της ερωτικής του συντρόφου και κατάλαβε πως η ερωμένη του έκανε «παιχνίδι» μέσα στο μαγαζί του, «ψαρεύοντας» χρήστες ναρκωτικών, αλλά και υποψήφιους διακινητές. Έτσι λοιπόν της έδωσε… απολυτήριο και η σχέση τους έλαβε άδοξο τέλος.

Χθες, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 27χρονη Βουλγάρα κρίθηκε προφυλακιστέα.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ