Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Καλλιακμάνης: Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να πάνε σπίτι την κοπέλα

Για τη γυναικοκτονία που έχει προκαλέσει σοκ στους Αγίους Αναργύρους μίλησε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Άγιοι Ανάργυροι: Τι είπε ο αστυνομικός για «το περιπολικό δεν είναι ταξί» – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης στο MEGA, «είμαι στη δυσμενέστερη θέση που έχω βρεθεί ποτέ. Όλος ο κόσμος βρίζει την ελληνική Αστυνομία. Η κοπέλα τού λέει πως κινδυνεύει και τής λέει ότι δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Ο κ. Καλλιακμάνης υποστηρίζει ότι «έπρεπε όταν άκουσε πως είναι εδώ, να της πει να τρέξει μέσα. Το αστυνομικό όχημα μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ασθενοφόρο. Με ένα χρόνο προϋπηρεσία, δεν έχει την εμπειρία αλλά ήταν εκεί η επόπτης. Μπορούσε να πει να πάει με το αυτοκίνητο του φίλου της και να ακολουθήσει το περιπολικό. Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να πάνε σπίτι την κοπέλα».

Άγιοι Ανάργυροι: Η κατάθεση του φρουρού του αστυνομικού τμήματος – «Έτρεξα αλλά η κοπέλα είχε πέσει ήδη κάτω»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «έπρεπε να δώσει οδηγίες. Όταν κινδυνεύει ένας πολίτης οφείλει ο αστυνομικός να τον βάλει στο αστυνομικό όχημα. Ο νόμος λέει προστατευτική φύλαξη. Μια κοπέλα αστυφύλακας δεν είχε την απαιτούμενη εμπειρία. Υπάρχει όμως ο επόπτης, ο οποίος γυρίζει στα Αστυνομικά Τμήματα και βλέπει αν οι αστυνομικοί ασκούν τα καθήκοντά τους. Η επόπτης ήταν πάνω από 55 ετών, είχε εμπειρία».

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι η κηδεία της 28χρονης Κυριακής. Θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Άγιοι Ανάργυροι: «Την ήθελα μόνο δική μου» είπε στους γιατρούς ο γυναικοκτόνος – Η επιστολή που είχε στείλει στην 28χρονη

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ