Άγιοι Ανάργυροι: «Την ήθελα μόνο δική μου» είπε στους γιατρούς ο γυναικοκτόνος – Η επιστολή που είχε στείλει στην 28χρονη

Το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) αναμένεται να απολογηθεί ο 39χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους, και ο οποίος μετά τη δολοφονία, αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο δράστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο διαπιστώθηκε πως δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του. Όπως προκύπτει, δηλαδή, το βράδυ της Δευτέρας (1/4), πριν από τη γυναικοκτονία, δεν είχε κάνει χρήση ουσιών, παρόλο που βρέθηκαν κάποια χάπια πάνω του.

Σύμφωνα με το MEGA, oι γιατροί του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» φέρεται να τον ρώτησαν τι έκανε, και εκείνος απάντησε: «Την σκότωσα». Όταν τον ρώτησαν γιατί, είπε: «Την ήθελα μόνο δική μου».

Ένα στοιχείο που παραπέμπει σε προμελέτη του εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους, είναι το γεγονός ότι ο 39χρονος φέρεται να ζήτησε ο ίδιος να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική, απ’ όπου πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι, με τους γιατρούς στο Δαφνί να επισημαίνουν πως «δεν χρήζει νοσηλείας».

Οι επιστολές του γυναικοκτόνου στην 28χρονη

Η εκπομπή Live News έφερε στην δημοσιότητα μέρος από επιστολή που είχε στείλει ο γυναικοκτόνος στην άτυχη Κυριακή.

«Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».

Και προσθέτει: «Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου όπως μου είχες πει».

Και καταλήγει λέγοντας: «Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ