«Ξηλώθηκε» ο Διοικητής του ΑΤ Αγίων Αναργύρων – Αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση, που είδε το φως της δημοσιότητας, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ