Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Οι πρώτες κινήσεις του 25χρονου μετά το έγκλημα – Πότε αποφάσισε να παραδοθεί

Η νέα γυναικοκτονία στον Πειραιά με θύμα μια 19χρονη προκαλεί σοκ και οργή. Δράστης είναι ο 25χρονος σύντροφός της, ο οποίος αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά όλο το βράδυ προτού αποφασίσει και πάει να παραδοθεί το πρωί στην Ασφάλεια Πειραιά.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Η σκηνή ζηλοτυπίας και ο άγριος καβγάς – Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 25χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε.

Στους αστυνομικούς ο δράστης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και παραδέχτηκε ότι την ζήλευε πολύ και ότι τσακώνονταν συχνά. Τούς υπέδειξε ότι η 19χρονη είναι στο σπίτι νεκρή και αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο σημείο.

Πειραιάς: Γυναικοκτονία ο θάνατος της 19χρονης – Την πυροβόλησε ο σύντροφός της και παραδόθηκε

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το όπλο του εγκλήματος μέσα στο σπίτι, όπου ο δράστης τούς είπε ότι το έχει αφήσει.

Συγκλονισμένοι από το έγκλημα είναι φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού. Η 19χρονη εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα και ο 25χρονος σε μπαρ στην Τρούμπα.

Η ζήλια «όπλισε» το χέρι του 25χρονου

Η ζήλια φαίνεται να είναι εκείνη που «όπλισε» το χέρι του 25χρονου. Η 19χρονη πήγε σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής, όπου εκείνος κάποια στιγμή τής έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και ο 25χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε την σύντροφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ