Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: «Είχαν διαρκείς καβγάδες και ατελείωτη ένταση» – Τι λέει στο enikos.gr φίλος του ζευγαριού

Άγνωστες λεπτομέρειες από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι στην Χαλκιδική αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας ο οποίος μίλησε στο enikos.gr, μετά το έγκλημα που έγινε.

Χαλκιδική: Δολοφόνησε την σύζυγό του ενώ είχε αγκαλιά το παιδί – Τα νεότερα για την υγεία του 8χρονου

Του Μίλτου Σακελλάρη

Ο 36χρονος δολοφόνησε με καραμπίνα την σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην περιοχή Στρατονίκη.

Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Σήμερα η νεκροψία

«Εκείνη δεν ήθελε να συνεχιστεί η σχέση τους. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Είχαν σοβαρά προβλήματα και διαρκείς καβγάδες που οδήγησαν σε μία ατελείωτη ένταση», λέει στο enikos.gr φίλος του ζευγαριού, ο οποίος έχει βυθιστεί στο πένθος.

«Αυτό που μετράει τώρα είναι να γίνει σωστή διαχείριση με το παιδί τους. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη», προσθέτει.

Χαλκιδική: Στο παιδικό δωμάτιο εντοπίστηκε νεκρή η 36χρονη – Η αυτοψία, τα τραύματα και οι πατημασιές με ίχνη αίματος

Το χρονικό

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο παιδικό δωμάτιο της μονοκατοικίας της οικογένειας και έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα της, όπως προέκυψε από την πρώτη αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. Ο 36χρονος δράστης και αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός σε άλλο χώρο του σπιτιού, ενώ έφερε ένα και μοναδικό τραύμα στο πρόσωπό του. Στο σπίτι εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος, κάτι που πιθανόν «μαρτυρά» ότι ο 8χρονος γιος της οικογένειας περιφερόταν για αρκετή ώρα στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί περπατούσε μόνο του ανάμεσα στους νεκρούς γονείς του για αρκετή ώρα μέχρι να το εντοπίσει η γιαγιά του.

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν από λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» δήλωσε στο grtimes.gr o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ