Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σήμερα οι κηδείες της 59χρονης και του 64χρονου – Θα ταφούν σε διαφορετικές περιοχές

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Δράμα από τη δολοφονία της 59χρονης από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σήμερα ο τραγικός επίλογος θα γραφτεί στα περίχωρα της Δράμας όπου θα γίνουν οι κηδείες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, η άτυχη γυναίκα θα ταφεί στις 17:00 στην Προσοτσάνη, τον τόπο δηλαδή όπου διέμενε. Ο αυτόχειρας και γυναικοκτόνος της εν διαστάσει συζύγου του, θα ταφεί στο χωριό Παρανέστι, στις 11:00.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος δολοφόνησε την σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο. «Οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε», είχε πει ο δήμαρχος της Προσοτσάνης , Θεόδωρος Αθανασιάδης.

Δράμα - γυναικοκτονία

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν διαφορές, ενώ μάρτυρας και γείτονας αποκάλυψε στο GRTimes ότι λίγο πριν από το έγκλημα υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς διαρκείας.

Ο συζυγοκτόνος κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (6/6) πήρε το κυνηγετικό του όπλο και προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Το νεκρό ζευγάρι βρήκε η μία από τις δύο κόρες της οικογένειας κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης (7/6).

Μάρτυρας και γειτόνισσα τόνισε: «Περίπου 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από την κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ