Γονείς Ρουσάκη: “Αυτός είναι ο φονιάς”

Γονείς Ρουσάκη: “Αυτός είναι ο φονιάς” 

Συγκλονιστικές στιγμές πριν από λίγο στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων στην Κρήτη, με τους γονείς του αδικοχαμένου Γιάννη Ρουσάκη να φωνάζουν για τον βασικό 26χρονο κατηγορούμενο ότι ”είναι φονιάς”.

Το δικαστήριο έκρινε αθώους τους πρώτους οκτώ κατηγορούμενους για την υπόθεση Ρουσάκη. Αυτή την ώρα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εξετάζει το αίτημα των συνηγόρων του 26χρονου βασικού κατηγορουμένου για ελαφρυντικά, όπως η ειλικρινής μεταμέλεια. 

Με μία ακροαματική διαδικασία εξπρές, όπου εξετάστηκαν δεκάδες μάρτυρες και κατηγορούμενοι, φτάνει στο τέλος της η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του Γιάννη Ρουσάκη.

Η απόφαση που αρχικά αναμενόταν στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί τελικά σήμερα.

Κεντρικό πρόσωπο ο 26χρονος κατηγορούμενος ο οποίος στην απολογία του τόνισε “δε θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, κάποια στιγμή είδα ματωμένο το μαχαίρι, κατάλαβα ότι τραυμάτισα κάποιον, φοβήθηκα και έφυγα για το Ρέθυμνο. Την επόμενη ημέρα έμαθα πως υπήρχε νεκρός, αισθάνθηκα τύψεις και παραδόθηκα”.

Η πρόταση της εισαγγελέως έδρας ήταν καταπέλτης για τον 26χρονο αφού πρότεινε την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά, όπως ακριβώς αναφέρει το κατηγορητήριο, γεγονός που κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα για τον 26χρονο.

 

Πηγή: flashnews.gr

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ