Γλυκά Νερά: Το ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ με την Καρολάιν που είχε στο κινητό του ο συζυγοκτόνος

Ανατριχιάζει το βίντεο με την αδικοχαμένη Καρολάιν, που εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο πιλότος που δολοφόνησε την νεαρή σύζυγο και μητέρα του παιδιού τους, στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, είχε αποθηκευμένο στο κινητό του τηλέφωνο ένα βίντεο που έδειχνε την Καρολάιν να απολαμβάνει έναν περίπατο και να χαίρεται τη συντροφιά του σκύλου της.

Στο βίντεο, που μετέδωσε το Tlive στον Alpha, φαίνεται ο συζυγοκτόνος να τραβά σε βίντεο μία βόλτα με την Καρολάιν και την κορούλα τους, στην εξοχή. Η νεαρή γυναίκα περπατάει χαλαρή με τον σκύλο δίπλα της, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Λυδία. Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν ο πιλότος αφαιρέσει βίαια τη ζωή της Καρολάιν και σκηνοθετήσει τη “ληστεία” μέσα στο σπίτι τους, παίζοντας στη συνέχεια θέατρο επί σειρά ημερών. Ο αδίστακτος συζυγοκτόνος είχε τοποθετήσει την κορούλα τους, στο άψυχο σώμα της μητέρας του, προκειμένου να γίνει πιο πειστική η εκδοχή της “ληστείας μετά φόνου”.

Σε ένα άλλο βίντεο και φωτογραφίες στο κινητό του, φαίνεται η Καρολάιν να χαίρεται με τα παιχνίδια της γάτας της.

H εισαγγελική πρόταση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: “Αμετανόητος και σκληρός ο Αναγνωστόπουλος”

Πριν από λίγες ημέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας η πρόταση του εισαγγελέα, Γιώργου Νούλη προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με το οποίο “δείχνει” στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο το εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων, ο εισαγγελέας σημείωνε ότι “από τα στοιχεία σχηματίζεται απόλυτη βεβαιότητα σχετικά με την ένταση του ατιθάσευτου φρονήματος του κατηγορουμένου και της σκληρότητας και του ανάλγητου της προσωπικότητας του”, ενώ αναφέρθηκε σε συνολικά 11 σημεία που αποτελούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κακουργηματικών του πράξεων.

Όπως:

-“την από μέρους του ψυχρή και μεθοδική εξύφανση λεπτομερούς ψεύδους σεναρίου περί επιδρομής στον τόπο του εγκλήματος αγνώστων τρίτων ληστών, οι οποίοι δήθεν διέπραξαν τα εγκλήματα στα οποία ο ίδιος προέβη, προς αποπροσανατολισμό των αστυνομικών και διωκτικών αρχών. Περαιτέρω δε η υποστήριξη της κατασκευής αυτής από προσχεδιασμένες παραπειστικές κινήσεις προς τούτο:
-Την υποκριτική και αμετανόητη στάση του μετά την ανθρωποκτονία που διέπραξε, καθώς αναζήτησε ψυχολογική στήριξη για την διαχείριση της προσποιητής θλίψης του από την απώλεια της συζύγου του
-Την θρασύτητα και την έλλειψη μεταμέλειάς του, ως προκύπτει από την αναίσχυντη παρουσία και συμμετοχή του ως «τεθλιμμένου χήρου» στις θρησκευτικές τελετές μνήμης της φονευθείσας από τον ίδιο  και
-Τον κυνισμό και την φιλαυτία που επέδειξε ακόμη και μετά την ομολογία των πράξεών του, καθώς επιχείρησε να δικαιολογήσει το ψευδές σκηνικό ληστείας που απεργάστηκε προς αποφυγή των ποινικών ευθυνών του ως προερχόμενο από το ενδιαφέρον του «η κόρη του να μεγαλώσει τουλάχιστον με τον πατέρα της». Ήτοι ο ίδιος να απολαύσει την πατρότητα και την ανατροφή ενός παιδιού από το οποίο βιαίως στέρησε από την βρεφική του ηλικία την μητέρα του, την οποία αυτό ούτε καν θα θυμάται!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ