Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η εξομολόγηση για το άγνωστο πρόβλημα υγείας – “Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου”

“Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχετικά με το πρόβλημα που έχει με τον θυροειδή.
Η κριτής του GNTM μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο έχει επηρεάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας την καθημερινότητά της, από τα παιδικά της χρόνια ως και σήμερα.

Τι είπε η Ζενεβιέβ για το πρόβλημά της με τον θυροειδή

“Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι. Πριν ξεκινήσει η πανδημία οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος σαν ένα μπαλάκι του γκολφ… Είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγας μου”, υπογράμμισε.
“Μου είπε και ο γιατρός μου ότι ‘το μέγεθος που έχουμε φτάσει, παίζουμε με ζάρια, δηλαδή το να γίνει καρκίνος είναι ένα χιλιοστό” ανέφερε η Ζενεβιέβ.
“Υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία, γιατί αυτό που λένε και οι γιατροί “όταν θα τον αφαιρέσεις αλλάζει το 70% της ζωής σου”. Εγώ αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου. Το άλλο που έγινε και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα.
Στον τελευταίο κύκλο του GNTM μου έκαναν ενέσεις κορτιζόνης, γιατί πρηζόμουν. Κάθε φορά αλλάζει το σώμα μου, είμαι λιγάκι σαν μπαλόνι. Δεν μπορείς να με βάψεις με οτιδήποτε, φεύγει όλο, κατέληξε η κριτής του GNTM.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ