Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μαζί στο αεροδρόμιο – Δεν φαντάζεστε τι έκαναν

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για να δει την φίλη της Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται. Εικόνες και βίντεο από την εκρηκτική συνύπαρξή τους στην πίστα κατέκλυσαν το διαδίκτυο, ωστόσο η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έφερε σήμερα στο φως πλάνα από τις δύο σταρ στο αεροδρόμιο.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ταξίδεψαν μαζί στην συμπρωτεύουσα και όταν είδαν την κάμερα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όχι μόνο δεν δίστασαν να κάνουν δηλώσεις αλλά πήραν το μικρόφωνο και η μία πήρε συνέντευξη από την άλλη.

Η Άννα Βίσση ρώτησε την Δέσποινα Βανδή για τα πλάνα της μόλις τελειώσει το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν έκανε ερωτήσεις αλλά δηλώσεις για την σταρ φίλη της. “Δεν τρώει, την μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης δεν την τιμά” είπε.

 

Το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο τραγουδίστριες ανέβηκαν μαζί στην πίστα και έβαλαν “φωτιά” στη νύχτα με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή πρόσφεραν ένα απολαυστικό σόου στους θαμώνες για μισή περίπου ώρα. Μάλιστα έδωσαν ένα ακόμη φιλί στο στόμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ