Γλυκά Νερά: Στο φως απόρρητη ψυχιατρική έκθεση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να προκαλεί οργή και θλίψη, ειδικά μετά την αποκάλυψη του τηλεφωνήματος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο 100, στο οποίο ακούγεται να ζητεί βοήθεια, σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας.

Το φως της δημοσιότητας είδε μια απόρρητη ψυχιατρική έκθεση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι γονείς της Καρολάιν προσκόμισαν την πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου.

Η γνωμοδότηση του ειδικού επιστήμονα προς το δικαστήριο αφορά στη μείωση των ωρών και των επαφών του παιδιού με το περιβάλλον του δράστη. Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει, θα προκαλέσει στρες και άγχος στο παιδί και δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί. Όταν φτάσει δε, σε κάποια ηλικία θα επανεξεταστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Γλυκά Νερά Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μάλιστα σύμφωνα με την ψυχιατρική έκθεση, ο αριθμός των επαφών και οι ώρες θα πρέπει να μειωθούν όχι μόνο με τους πατρικούς παππούδες, αλλά με όλο το περιβάλλον του συζυγοκτόνου.

Βέβαια, το δικαστήριο δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβει υπόψη τη συγκεκριμένη πραγματογνωμοσύνη.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απέσυραν το αίτημά τους για συνεπιμέλεια. Η μητέρα του δράστη πάντως, φέρεται να είπε στον ΑΝΤ1 ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει για το καλό του παιδιού.

Καρολάιν Γλυκά Νερά

Η απόφαση αναμένεται να βγει σε περίπου δύο μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ