Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Μετανιωμένος εμφανίζεται μέσω του συνηγόρου του ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη δημοσιοποίηση της ηχογραφημένης συνομιλίας του με την Άμεση Δράση από το βράδυ που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Όπως μεταδόθηκε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο νησί της Αλοννήσου οι απαρηγόρητοι γονείς φέρονται να απέφυγαν να ακούσουν το θέατρο που έπαιξε ο δολοφόνος του παιδιού τους.

Παρ’όλο που ο ίδιος είχε προσπαθήσει να πείσει ότι είχε πέσει θύμα ληστείας, σήμερα όλοι γνωρίζουν και ο ίδιος ομολόγησε ότι στο εν λόγω τηλεφώνημά του προσπαθούσε να ρίξει «στάχτη στα μάτια» για τη δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας.

Ακούγοντας και ο ίδιος χθες, Δευτέρα, την ηχογραφημένη συνομιλία, από το κελί της φυλακής, επικοινώνησε με το δικηγόρο του, ζητώντας του να τον συναντήσει. Από την πλευρά του ο δικηγόρος δηλώνει και ο ίδιος συγκλονισμένος από το θέατρο του εντολέα του.

Γλυκά Νερά: Το ρεσιτάλ υποκρισίας του συζυγοκτόνου στο “100”

Το ηχητικό ντοκουμέντο από τη φρικτή μέρα αποτελεί το τηλεφώνημα που έκανε ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο “100”.

“Βοήθεια” ακούγεται να λέει στην αστυνομικό που απάντησε την κλήση του και ζητεί να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη μεζονέτα όπου έμενε με την άτυχη Καρολάιν και το μωράκι τους.

Ο δράστης έκανε το τηλεφώνημα, δύο ώρες αφού δολοφόνησε άγρια την νεαρή σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους και αφού σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος. Με χαρακτηριστικό θράσος και με ρεσιτάλ υποκρισίας, ο συζυγοκτόνος παριστάνει ότι είναι δεμένος και φιμωμένος προκειμένου να πείσει για το σενάριο της δήθεν ληστείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ