Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν και το «μυστικό» της κάμερας ασφαλείας – Τι έψαχνε την ημέρα της δολοφονίας

Η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, από το περιβάλλον της μητέρας  της άτυχης Καρολάιν υπάρχουν πληροφορίες ότι την ημέρα της δολοφονίας της η Καρολάιν είχε προσπαθήσει δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού.

Πρόκειται για την κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, μετά τη δολοφονία έβγαλε και πέταξε στον βόθρο του σπιτιού.

Την κάρτα μνήμης είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και την είχαν στείλει στην Κίνα, όμως, δεν γινόταν να ανασυρθεί υλικό.

Κανείς δεν ήξερε τι έψαχνε η Καρολάιν εκείνες τις ώρες. Όπως αναφέρει φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, «ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε. Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Καρολάιν Γλυκά Νερά

Έστειλε το εξώδικο για το εξώφυλλο βιβλίου

Στο μεταξύ απεστάλη σήμερα το εξώδικο από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον εκδοτικό οίκο για το βιβλίο, στο εξώφυλλο του οποίου υπάρχει η φωτογραφία του πιλότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, με το εξώδικο ζητεί την αλλαγή του εξωφύλλου και την αφαίρεση της φωτογραφίας του.

Αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προχωρήσει σε αγωγή και θα διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία εάν του επιδικαστεί σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση, θα τη δώσει στην κόρη του Λυδία. Συγκεκριμένα θα δώσει τη διαχείριση του ποσού σε όποιον έχει την επιμέλεια της μικρής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ