Γκάζι: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 50χρονου τον Σεπτέμβριο του 2022 – Σε μοναστήρι κρυβόταν ο δράστης

Ένας 29χρονος είναι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δράστης της ανθρωποκτονίας 50χρονου, που διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, στο Γκάζι. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, με ένταλμα, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου, σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, ο δράστης υποστήριξε ότι μετά τη δολοφονία κρυβόταν σε μοναστήρι, στην περιοχή της Αττικής, ενώ η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα.

Τις πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, ο 50χρονος εντοπίστηκε, από διερχόμενο πολίτη, πεσμένος στο οδόστρωμα και μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο Γκάζι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος, μαζί με ένα ακόμα άτομο, διαπληκτίστηκαν με το θύμα, έξω από νυχτερινό κέντρο και ο φερόμενος ως δράστης χτύπησε τον 50χρονο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου απεβίωσε. Ο 29χρονος και το άλλο άτομο διέφυγαν από το σημείο με μηχανή ιδιοκτησίας του πρώτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς, φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε πως ο 50χρονος είχε πεθάνει, ωστόσο παραδέχτηκε ότι τον είχε χτυπήσει. «Ήμουν με έναν φίλο μου και άρχισε να μας βρίζει χωρίς λόγο. Προσπάθησε να μας απωθήσει ενώ με χτύπησε πρώτος. Εγώ του έριξα μία μπουνιά και έπεσε κάτω. Εμείς φύγαμε» είπε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανέφεραν

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ