Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η χαριτωμένη «εντολή» με την οποία… κρατά υπό έλεγχο τον πρίγκιπα Τζορτζ

Μπορεί να είναι μόλις οκτώ, αλλά η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξέρει ακριβώς πώς να κρατά τα αδέρφια της υπό έλεγχο.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν ότι η κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας διαθέτει μια χαριτωμένη «εντολή», προκειμένου να κρατάει υπό έλεγχο τον 9χρονο πρίγκιπα Τζορτζ.

Η «εντολή» αυτή παρατηρήθηκε καθώς η Σάρλοτ και ο αδελφός της αποχαιρετούσαν την προγιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ στην κηδεία της στο Λονδίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την κρατική κηδεία, τα παιδιά πήγαν με τους γονείς τους στο Wellington Arch για να παρακολουθήσουν, καθώς το φέρετρο της βασίλισσας μεταφέρθηκε στο State Hearse πριν οδηγηθεί στο Windsor.

Καθώς η Σάρλοτ στεκόταν δίπλα στον αδελφό της, εθεάθη να του λέει κάτι. Την φράση αποκωδικοποίησαν αναγνώστες χειλιών ως «πρέπει να υποκλιθείς», όπως αναφέρει η Sun. Φαίνεται ότι η Σάρλοτ θύμιζε στον αδερφό της το βασιλικό πρωτόκολλο και τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να προσκυνήσει, καθώς το φέρετρο περνούσε από μπροστά τους.

Πηγή: Reuters

Μετά την οδηγία της μικρότερης αδελφής του, ο Τζορτζ έγνεψε καταφατικά. Το βίντεο, που κατέγραψε την γλυκιά στιγμή μεταξύ των δύο αδελφών, κοινοποιήθηκε στα social media, με πολλούς να σχολιάζουν την συμπεριφορά της Σάρλοτ.

«Είναι σίγουρα υπεύθυνη… εξαιρετικό παράδειγμα», έγραψε ένας. Άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Η Σάρλοτ είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής αλλά και η μεγαλύτερη συνείδηση ​​του Τζορτζ ταυτόχρονα». «Είναι εξωπραγματική για την ηλικία της. Μεγάλωσε μια Σάρλοτ!» έγραψε ένας τρίτος. Άλλοι επαίνεσαν τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ για την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας. «Τι όμορφα που είναι αυτά τα παιδιά. Τόσο περήφανα γι’ αυτά», έγραψε άλλος χρήστης.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πήραν την απόφαση να μην φέρουν τον πρίγκιπα Λούις -ο οποίος ήταν τεσσάρων τότε- στην κηδεία, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ