Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια του μετά το τροχαίο δυστύχημα – «Κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, πετάχτηκε από το STOP»

«Φίλε, κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο. Δεν ξέρω τι έγινε. Κάποιος πετάχτηκε από το STOP». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, λίγα λεπτά μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις Αχαρνές, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Τα λόγια του τραγουδιστή, τα μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας που βοήθησε τους δύο 19χρονους που επέβαιναν στο όχημα που συγκρούστηκε με αυτό του Γιάννη Ξανθόπουλου. «Είδα τον τραγουδιστή, είχε συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Μου έλεγε “φίλε κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο. Δεν ξέρω τι έγινε. Κάποιος πετάχτηκε από το STOP”. Το άλλο αυτοκίνητο των παιδιών φαινόταν χάλια, αυτός φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση» αναφέρει αρχικά στον Alpha.

Και συνεχίζει: «Όταν πλησίασα το όχημα των νεαρών, ζούσαν και οι 2. Μόνο τον οδηγό είδα στην αρχή, το παιδί είχε τις αισθήσεις του και ζητούσε βοήθεια. Δεν κατάλαβαν τα παιδιά ότι τους χτύπησε κάποιος. Πιστεύω ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι όταν είδαν το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο συνοδηγός είχε χωθεί στον χώρο που είναι για τα πόδια. Απίστευτο. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Εκείνη την ώρα βογκούσε. Μόνος του σύρθηκε και βγήκε από το αυτοκίνητο. Οι κραυγές του θα μείνουν για πάντα στα αυτιά μου».

Νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο

Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/03) στις Αχαρνές, όπου ένας 19χρονος έχασε την ζωή του ενώ ακόμη ένας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Υπενθυμίζεται πως το όχημα των δύο νεαρών, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50. Την εκτίμησε αυτή έκανε ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης στην εκπομπή TLIVE, λέγοντας πως γι αυτό δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Και το οδόστρωμα – όπως είπε – είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου να κινείται στην Δεκελείας, προτού εμφανιστεί από το STOP το τρίτο όχημα, του οποίου ερευνάται η εμπλοκή. Ο τραγουδιστής φαίνεται να κάνει ελιγμό και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Μητέρα 19χρονου τραυματία: «Ο Γιάννης έλεγε, “έπεσα πάνω στα παιδιά”»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του 19χρονου τραυματία οδηγού, για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον γιο της, αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Μου είπε “μαμά, ήρθε ένας και μας χτύπησε από την αντίθετη πλευρά. Ήρθε πάνω μας, μας έχει πετάξει στην κολώνα. Έχω χτυπήσει και εγώ, και ο Αντώνης πονάει πάρα πολύ”. Του είπα έρχομαι. Μόλις πήγα εκεί, και τα δύο παιδιά ήταν κάτω. Φώναζε ο Αντώνης “πονάω, βοηθήστε με” ενώ ο Γιάννης έλεγε “έπεσα πάνω στα παιδιά”».

Μιλώντας για το 19χρονο παιδί της, είπε πως «ο Ανδρέας είναι καλύτερα. Έχει ράμματα στην μύτη, στο σαγόνι, στο αυτί, έχει γρατζουνιές παντού. Περιμένουμε τώρα να γίνει το χειρουργείο για τον αστράγαλό του. Σημασία έχει ότι το παιδί είναι ζωντανό. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ρωτάει συνέχεια για τον Αντώνη. Δεν του έχω πει ότι… Δεν του έχουν πει τίποτα. Είναι μπερδεμένος. Με ρώτησε “ο Αντώνης έφυγε;” και άρχισε να κλαίει, ενώ ρωτάει και τους φίλους του “έχετε κανένα νέο από τον Αντώνη;”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ