Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα, έχει γίνει η τρίχα τριχιά», λέει η σύζυγός του

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, καθώς, όπως αρχικά είπε, επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Η κοινή συνέντευξη με την σύζυγό του, τρία χρόνια πριν

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον τραγουδιστή και όπως ορίζει ο νόμος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ωστόσο, την  ώρα που ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναμένει ακόμη την εκδίκαση της υπόθεσής του, η 47χρονη σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου, εμφανίστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να ανακαλέσει την καταγγελία.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δεν θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού

Σε δήλωση που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες περιέγραψε το τι συνέβη ενώ έκανε σαφές ότι δεν τσακώθηκε με τον σύζυγό της και δεν τη χτύπησε, όμως εκείνη είχε  εντωμεταξύ καλέσει την αστυνομία και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.

Συγκεκριμένα η κα. Μιχαλοπούλου ανέφερε:  «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί ποτέ εσείς με τις γυναίκες σας σπίτι σας; Αυτό έγινε ακριβώς και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές έβγαιναν προς τα έξω για να γίνει μία σύσταση να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Γιάννης Γιοκαρίνης: Αποκάλυψε την ιστορία της “Ευλαμπίας”

«Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με βάρεσε…», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε «και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε ως εδώ. Δεν ζητάω τίποτα μόνο να τον βγάλετε από τα μανταλάκια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ