Γιάννης Γιοκαρίνης: Η κοινή συνέντευξη με την σύζυγό του, τρία χρόνια πριν

Για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/4) στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης: Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου είναι παντρεμένοι από το 2017, ενώ είναι μαζί περίπου είκοσι χρόνια. Μάλιστα είχαν δώσει κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, πριν από 3 χρόνια.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε», είχε τονίσει τότε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Η Σοφία Μιχαλοπούλου είχε αναφέρει: «Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε πάρα πολύ μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά και λέω όχι θα σας δείξω εγώ ποιος είναι ο αληθινός Γιάννης».

«Μας πήρε 13χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ», είχε σημειώσει ο τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ